Kako naši junaci postaju junaci? Šta im se to desi u nekim ranijim danima, pa postanu junaci? Kako je Baz Svetlosni zapravo postao Baz Svetlosni? Povedite dečicu na BANKER premijeru, pa da otkrijemo!

Poreklo Baza Svetlosnog moramo da znamo, jer roditelji, pitaće vas deca, a vi nećete da znate. Kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kakvog dobro poznajemo, kako uvek uspe da nas nasmeje pa se zajedno sa decom valjamo od smeha? Saznaćemo, saznaćemo…

Petar Benčina je dao glas Bazu i to je uradio sjajno, a mi to gledamo (i slušamo) na novoj BANKER premijeri animiranog filma “Baz Svetlosni” u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu 22. juna od 18h.

Tokom radnih dana, počevši od 6. pa do 22. juna, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Javi se, pa da idemo zajedno u Cine Grand 22. juna, od 18h, da gledamo neverovatno dobar animirani film “Baz Svetlosni” i da se, zajedno sa decom, dobro zabavimo.