Sledeći Team Building u Dijalogu uz Niško je u četvrtak 19. maja. Slušajte Naxi BANKER radio i šaljite svoje prijave do 18. maja u podne.

Nakon napornog radnog dana najviše prija da odete u kafić sa klopom i da se opustite. A još četvrtak – najteži dan u nedelji!

BANKER radio, NIŠKO i DIJALOG cafe vam svakog drugog ČETVRTKA poklanjaju BANKER team building u DIJALOGu uz NIŠKO!

Slušajte redovno Naxi BANKER radio, jer ćemo svake druge nedelje da vam pričamo kako da prijavite sebe, svoje kolege i koleginice za našu igru! Iz nedelje u nedelju igraćemo se drugačije. Nekada će biti potrebno da pevate, nekada da se fotografišete u kancelariji, a nekada da se snimate! Tačni odgovori, najbolje pevanje ili najzanimljivije video i audio poruke iz niških firmi nagradićemo tako što ćemo svakog drugog četvrtka da vodimo možda baš tebe i kolege u DIJALOG business cafe na NIŠKO PIVO i klopu!

Poklanjamo vam dobro druženje, 10 litara Niškog nefiltriranog ili nepasterizovanog piva i klopu iz menija kreiranog samo za tu priliku!

Sa vama će svakog puta biti i neki od voditelja Naxi BANKER radija!

Maksimalno 8 ljudi iz vaše kancelarije možemo da povedemo na ovo sjajno druženje.

Prenesite kolegama i budite spremni da se igramo svake radne nedelje na Naxi BANKER radiju!

BANKER team building u DIJALOGu uz NIŠKO! vam donose: DIJALOG business cafe i NIŠKO pivo!

Inače, DIJALOG budiness cafe je idealno mesto za doručak, u samom centru grada iza Doma Vojske. Na meniju je veliki broj različito pripremljenih doručaka od jaja kao i veliki broj lepih sendviča.

NIŠKO pivo je jedan od vodećih brendova jugoistoka Srbije i često je prvi izbor ljubitelja dobrog piva. Za ovu priliku, u DIJALOGU, Niška pivara darivaće svim srećnim dobitnicima NIŠKO nefiltrirano i nepasterizovano pivo koje je bogatog, punijeg ukusa.

NAPOMENA 1: Učešćem u igri (slanjem fotografija, audio ili video snimaka) dajete pravo BANKER radiju da taj materijal iskoristi i objavi na svojim kanalima na društvenim mrežama i na radiju u svrhu promocije igre.

NAPOMENA 2: Pravo na učestvovanje imaju isključivo punoletne osobe.