Odlični ste poznavaoci lika i dela Hari Potera i svih njegovih drugara, a bogami i neprijatelja? Obožavali ste oba dela filma “Fantastične zveri i kako ih naći”? Pa vi ćete duplo da uživate na našoj BANKER premijeri!

“Fantastične zveri – tajne Dambldora”, film ima sve! Mladog Albusa Dambldora (Jude Law) sa jedne strane, mračnog čarobnjaka Gelerta Grindelvalda (Mads Mikkelsen) sa druge strane, a tu je, jer bez njega ne može, i Njut Skamander (Eddie Redmayne).

Stare i nove čudesne zveri, čarobnjaci i normalci, svet magije u koji tako lako uplovimo i jedva čekamo da to i uradimo. I ti sa nama, naravno.

18. april je dan za BANKER premijeru u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu. Tokom radnih dana, počevši od 11. pa do 15. aprila, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Javi se, pa da idemo zajedno u Cine Grand 18. aprila, od 18h, da gledamo magične, neverovatne “Fantastične zveri – tajne Dambldora”.