Prvi dan u školi za prvake je i radost i izazov – mnogi, kako čujemo, danima ne spavaju od uzbuđenja. Kako i ne bi: nove knjige, sveske, pribor, škola je ozbiljna stvar, novi drugari i učitelji. Da bi sve to proteklo kako valja i da naša deca u svoj prvi školski dan uplove puni samopouzdanja pobrinuli su se BANKER radio i naši partneri iz knjižare Hijeroglif. Zajedno sa frizerskim salonima širom Niša osmislili smo akciju Besplatna frizura za đake prvake. Slušajte BANKER radio i pošaljite svog prvaka sa novom frizurom u prvi razred.

Kako možete učestvovati u akciji?

Učešće u akciji Besplatna frizura za đake prvake veoma je jednostavno. U ponedeljak 22. avgusta frizerski saloni koji su prihvatili da učestvuju u akciji u svojim izlozima zakačili su postere. Sve što treba da uradite jeste da uđete i dogovorite se sa frizerima oko termina i da u dogovoreno vreme dođete sa budućim đakom prvakom.

Akcija se odnosi samo na decu koja upisuju prvi razred osnovne škole, što roditelj dokazuje u samom salonu bilo kojim ličnim dokumentom u kome se vidi datum rođenja deteta (overena đačka knjižica, zdravstvena knjižica ili pasoš). Frizura je besplatna, uz obavezu da roditelji sami sa frizerskim salonima dogovaraju termin.

Napomena: BANKER radio nema mogućnosti da učestvuje ili utiče na zakazivanje termina pojedinačnih salona.

Gde možete dobiti besplatnu frizuru za svog prvaka?

Trenutno u akciji učestvuje sedam frizerskih salona, a frizure mogu biti i za dečake i za devojčice, o čemu ćete se naravno, sami dogovoriti sa osobljem salona. Frizerski saloni koji su uključeni u akciju su:

  • Berbernica „Igor“, nalazi se u ul. 7. juli br. 35. (lokal br. 6)
  • Frizersko-kozmetički salon „Miss“, nalazi se u ul. Kraljevića Marka br. 7
  • Frizerski salon „Ratatoulli“, nalazi se u ul. 7. juli br. 5
  • Frizerski salon „Top trend“, nalazi se u ul. Jugovićevoj br. 1 (lokal br. 7)
  • Berbernica „Sicilija“, nalazi se u ul. Vožda Karađorđa br. 13
  • Frizerski salon „Aca“ nalazi se u ul. Pariske komune br. 2
  • Frizerski salon „Žena“, nalazi se u TC „Kalča“, Lamela B, lokal 38.
  • Frizerski salon „Principessa“, nalazi se u ul. Romanijska 17 (lokal br. 15)
  • Frizerski salon „ŠIK FRIZ“, nalazi se na Trgu Učitelja Tase br. 10 (lokal br. 4)

Knjižare „Hijeroglif“ na više lokacija u Nišu prodaju udžbenike za decu školskog uzrasta, kompletan pribor i školsku opremu i pravo su mesto na kome možete nabaviti sve što vašim prvacima, i starijim đacima može biti potrebno za školu.

Srećan prvi dan u školi niškim prvacima žele BANKER radio i knjižare „Hijeroglif“.