Da sve bude slađe, pobrinuo se Yumis

Da sve bude slađe, pobrinuo se Yumis

Like
140
0
utorak, 06 februar 2018
PREPORUČUJEMO

Da parafraziramo onu repliku iz filma: „Tko nije koristio Yumisove proizvode, taj ne zna što je uživanje“. A nije ni čudo kada koriste svetsku tehnologiju, najmoderniju.

Yumis je uveo je najsavremeniju tehnologiju, po najvišim svetskim standardima, kada je šlag i puding u pitanju, i to je već počelo da se primenjuje krajem januara.
Rezultat višegodišnje saradnje tima stručnjaka Kompanije Yumis i nemačke kompanije Lodige je i zvanično otvaranje nove proizvodne linije u kategoriji šlagova i pudinga. Kompanija Yumis pustila je u rad krajem januara novu proizvodnu liniju vrednu vise od 250,000 evra.

Samim tim proizvodno – tehnološki proces je podignut na najviši i najsavremeniji nivo, i po standardima, kompaniju Yumis, svrstava u rang svetskih kompanija iz ove branše.  Novi proces proizvodnje garantuje vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda, koji po kvalitetu parira vodećim svetskim brendovima.

Yumis dosta i izvozi, tako da će ovo još bolje da ih plasira u inostranstvu, a bogami, moći će i to da podnesu lako, ionako dnevno naprave 16 tona šlagova i pudinga.

Zato ih ima na rafovima svih radnji, pa eto predloga šta da pazarite posle posla i da se zasladite posle ručka.

share
Glavni meni
×
Meni