Dečiji maskenbal u FORUM ŠC

Dečiji maskenbal u FORUM ŠC

Like
510
0
sreda, 25 oktobar 2017
PREPORUČUJEMO

Omiljena manifestacija najmlađih Forumaša „Vikend veštica“ biće održana u našem šoping centru od 27. do 29. oktobra, tokom koje će posetioci, osim odlične zabave, moći da kupuju po cenama nižim i do 40 odsto.

Centralni događaj je u subotu 28. oktobra od 18 časova, kada će početi oslikavanje dečijih lica (face painting) kao i druženje sa Grof Drakulom i strašnom vešticom.

Takođe od 18h počinje veliki maskenbal! Forum će biti domaćin još jednog izbora za najstrašniju i najatraktivniju masku. Pobednika ovog takmičenja očekuje vredan poklon – vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u prodavnicama FASHION&FRIENDS, BATA, LEVI’S ili TOMMY HILFIGER.

Obezbeđeno je još sjajnih poklona kako bi sva deca bila nagrađena:

Silver Shop 5.000 RSD za kupovinu nakita

Tekvondo klub Asteriks Niš daruje sve učesnike maskenbala vaučerom za besplatan trening u trajanju od mesec dana

Imperija lepote daruje vaučere za sređivanje frizure namenjen devojčicama

Pizza Geppetto daruje 5x porodičnu pizzu Capriciosa

Cezar Fast Food daruje 1x porodičnu pizzu.

Roditelji mogu prijaviti svoje dete na maskenbal na info-pultu Foruma ili na telefon BANKER radija 018/522-229. Jedini uslov je da dete bude starosti do 10 godina.

Žiri će, kao i prethodnih godina, biti sastavljen od predstavnika Foruma, Banker radija i zakupaca, koji će odabrati najuspešnije maskirane učesnike.

Specijalni gosti „Vikenda veštica“ biće članovi plesne škole Arabeska, koji će svojim nastupom i umećem čitavu manifestaciju učiniti još zanimljivijom.

Roditelji, dovedite decu u subotu na još jedan sjajni maskenbal u FORUM-u.

share
Glavni meni
×
Meni