Nišlije su nominovale, a sada Nišlije glasaju.

U svakoj od jedanaest kategorija takmičenja “Najbolje od Niša” za svog favorita možete da glasate samo jednom sa jedne IP adrese (ovo se odnosi  na firme, zgrade ili kuće u kojima su korisnici povezani na isti internet).

Voleli bismo da ovu stranicu podelite na svom Facebook profilu kako bi što više Nišlija saznalo za glasanje i kako bi se većim brojem glasova došlo do osobe za koju Nišlije smatraju da je najbolja u ponuđenoj kategoriji.

Nagradimo zajedno najbolje u ponuđenim kategorijama zbog toga što svoj posao rade odgovorno, iz srca i sa puno ljubavi! A u posebnoj kategoriji “Heroj COVID godine” neka se, zahvaljujući vašim glasovima izdvoji onaj za koga smatrate da je nesebično pomagao, na bilo koji način, tokom vanrednog stanja a i nakon njega.

Posebno priznanje želimo posthumno da odamo velikom lekaru i čoveku, doktoru Miodragu Laziću – tu posebnu kategoriju posvećenu njemu nazvali smo “Najveće srce Niša”.

Najbolje od Niša iz svake kategorije ćemo naknadno obavestiti kada će tačno biti dodela priznanja. Očekujemo odgovor Kriznog štaba na tu temu. Ako nam bude odobreno, ceremonija će se održati u poslednjoj sedmici decembra meseca kada će pobednicima biti uručene plakete u znak zahvalnosti od strane svih slušalaca BANKER radija kao i novčana nagrada od po 10 hiljada dinara.

Glasanje traje od 10.12. do 21.12.2020. u podne.

Zato glasajte ispod i pozovite i svoje prijatelje da i oni glasaju. Hvala vam na glasu i proširite priču dalje.

Ukoliko niste sigurni za koga želite da glasate, ako vas zanima ko je koga nominovao i zbog čega, sve to možete pročitati OVDE.

Želimo da se posebno zahvalimo kompanijama Milk house Niš, Yumis Niš, Lovopromet Niš i Lidl koje su omogućile ovaj izbor.

Pregledajte sve kategorije i glasajte za Najbolje od Niša.