Na početku ove priče želimo da kažemo najbitnije – svi vi (ukupno 441 osoba) koji ste nominovani za „Najbolje od Niša“ za nas ste i pobednici! Sama činjenica da je neko dobio želju da vas nominuje, činjenica da ste vi bili prva asocijacija na pomen određenog zanimanja, to je najbolji dokaz koliko vredite i koliko vas cene.

Nišlije su vas nominovale, Nišlije su vas odabrale – ishod ovog izbora je zavisio samo od glasova naših sugrađana.

Sa vama provodimo život, vi ste deo naše svakodnevice, umemo da cenimo vašu stručnost i predanost profesiji koju obavljate i to što nam pružate samo najbolje. Najbolje lečenje, najbolje frizure, najbolje usluge, najbolje obrazovanje i vaspitanje naše dece.

Pored zvaničnih pobednika po broju glasova u svakoj od kategorija na sajtu, BANKER radio je odlučio da istakne i one koji su se posebno izdvojili na našoj Fejsbuk stranici.

Činjenica je da vi, koji ste na društvenim mrežama izazvali toliko pozitivnih komentara, toliko izjava zahvalnosti, a niste imali najviše glasova u glasanju na sajtu, apsolutno zaslužujete da vas posebno istaknemo. Kristalno je jasno koliko vas Nišlije cene! I baš zbog toga ćemo i vama uručiti plakete za “Najbolje od Niša”.

Stoga, posebne čestitke svima vama koji ste osvojili najviše simpatija na našim društvenim mrežama. Fejsbuk pobednici su oni koji sveukupno imaju najveći broj lajkova i komentara (zbirno po kategorijama u kojima su nominovani; lajkovi i komentari su sabrani na BANKER Fejsbuk stranici na dan 21.12.2020. u 10h):

Njima će biti dodeljene plakete „Najbolje od Niša 2020 – Najcenjeniji tokom nominacija“ i biće deo specijalnog događaja tokom koga će im biti uručene plakete.

Ove godine posebna kategorija je “Najveće srce Niša” gde glasanje nije bilo potrebno. Posthumno ovu nagradu dodeljujemo doktoru Miodragu Laziću. Više o ovome pročitajte OVDE.

A nakon zvaničnog glasanja, na sajtu radiobanker.rs, spisak pobednika koje ste, drage Nišlije, sami izglasali, po kategorijama izgleda ovako:

Pobednici sa glasanja na sajtu u svakoj od kategorija će naknadno biti obavešteni o dodeli plaketa i novčanih nagrada u visini od po 10.000 dinara. Dodela će se najverovatnije desiti u januaru mesecu, biće javna i prenosiće se i uživo na kanalima BANKER radija. Datum i mesto dodele zavisi od odluke Gradskog kriznog štaba i trenutne Covid situacije.

Čestitke svim pobednicima! A još jednom, čestitke i svim ostalim učesnicima, jer za nas, svi vi ste “Najbolje od Niša”.
Jedno veliko hvala dugujemo sponzorima izbora “Najbolje od Niša 2020” bez kojih realizacija naše ideje ne bi bila moguća. Hvala komanijama YUMIS Niš, Milk House Niš, Lovopromet Niš i LIDL.

Ekipa Naxi BANKER radija se zahvaljuje svima vama koji ste nominovali naše sugrađane, glasali za njih i tako pomogli da istaknemo ono Najbolje od Niša i da im na ovaj način kažemo “Hvala što postojite”.