Drage Nišlije, sada nam je potreban vaš glas kako bismo izabrali Najbolje od Niša iz 2022. godine. Postoji ukupno deset kategorija i možete glasati po jednom u svakoj od njih.

Nišlije su nominovale, sada Nišlije i Nišlijke biraju!

U desetoj kategoriji „Skriveni heroj“ o pobedi će odlučiti petočlani žiri.

Kategorijama možete pristupiti ispod – samo kliknite na onu u kojoj želite da glasate. Ispod slike kandidata je dugme „Glasaj“. Kada kliknete na njega i unesete svoju imejl adresu, na taj mejl stiže poruka koja sadrži kod za glasanje. Veoma je važno da stranicu za glasanje ne zatvarate (posebno ako za glasanje koristite mobilni telefon) već da samo u drugom prozoru otvorite mejl i unesete kod u polje kako bi glas bio registrovan, a vaš glas validiran.

Podržite svoje favorite! Podelite ovu stranicu na svojim Fejsbuk profilima i pozovite prijatelje da glasaju. Želimo da zajedno, sa što većim brojem glasova, izaberemo i nagradimo one ljude za koje Nišlije smatraju da su najbolji u svakoj od kategorija.

Nišlije, Nišlijke, hajde da zajedno nagradimo sve one koji svoj posao rade odgovorno i iz srca ili čine naš grad boljim mestom za život!

Nakon zatvaranja glasanja i provere svih pristiglih glasova, objavićemo listu pobednika i organizovati dodelu plaketa BANKER radija i novčane poklone od po 10.000 dinara.

Glasanje traje od ponedeljka 27.02. do srede 01.03.2023. godine u podne.

Zato glasajte i pozovite svoje prijatelje da i oni glasaju. Zahvalni smo za svaki glas i posebno vam hvala što širite priču dalje.

Ako budete želeli da pogledate ili pročitate nešto više o nominovanim kandidatima, više o tome možete pročitati OVDE.

Želimo da se posebno zahvalimo kompanijama LOVO PROMET Niš, AS Trgovine, MILK HOUSE Niš i Planet Residence Niš koje su omogućile izbor za „Najbolje od Niša“ iz 2022. godine.

BANKER radio – pravi niški radio

Pregledajte ispod sve kategorije i glasajte za Najbolje od Niša.