Dragi slušaoci BANKER radija,

Nišlije su nominovale, Nišlije su glasale – hvala vam na svakom glasu koji ste dali nekome ko za vas predstavlja najbolje što naš grad ima. Mi smo, kao tim, ponosni jednako na sve nominovane Nišlije, ali treba izabrati najbolje ili najbolju u svakoj od kategorija.

IT tim BANKER radija sada počinje da proverava svaki pristigli glas. Posvećeni smo tome da ceo proces nominacija i glasanja bude pošten kako bismo izabrali one koje ste vi ocenili kao najbolje. Pristiglo je hiljade glasova koje treba proveriti, tako da ćemo pobednike proglasiti u našem programu na 98,3 Mhz u četvrtak 2. marta popodne.

Nedugo posle proglašenja u programu, na našem sajtu objavićemo poseban dokument sa tačnim brojem glasova za svakog od kandidata.

U kategoriji „Skriveni heroj“, naš žiri već je počeo sa zasedanjem. Članovi petočlanog žirija su predstavnici BANKER radija i kompanija sponzora: Lovo promet, AS trgovina, Milk House i Planet Residence.

Čestitamo svim nominovanim kandidatima, bez obzira na to ko će pobediti u bilo kojoj od kategorija, koristimo priliku da još jednom podvučemo: to što ste nominovani znači da u svom poslu i u svom životu činite dobre stvari, i da su to naši sugrađani prepoznali.

Uvek ćete u BANKER radiju, pravom niškom radiju, imati saradnika, glasnogovornika i podršku za svoja plemenita dela.

Ekipa BANKER radija