Vredni ljudi iz IT kompanija, evo nečega što će da vas pokrene, da vas digne iz vaših udobnih stolica i da vas razmrda. A bićete i humani pri tom.

IT kompanija Syrmia i Atletski klub Radnički 2016. organizuju humanitarnu trku u Tvrđavi. Samo za IT trkače. Iako nam je žao što mi ne možemo da učestvujemo, drago nam je što ćete vi da prikupite novac za Dečiju hemato – onkološku kliniku Kliničkog centra Niš.

Kako sve funkcioniše? Sastavite ekipu od 4 člana, pošto je trka štafetna. Svaki član trči po kilometar kroz našu prelepu Tvrđavu, dakle ništa strašno, začas vi to, predate štafetu sledećem članu ekipe, i tako do cilja. Sudijska organizacija Niša pazi da sve to bude po pravilima, dakle nema hvatanja prečica.

Kada se završi trka, počinje žurka, da se proveselimo i da sumiramo utiske. Pobednik ne mora da časti, ali nije ni zabranjeno.

Tu će svakako da bude i vesela ekipa BANKER radija, mi smo taj medijski partner trke koji daje podršku i ritam vama trkačima. I naravno, svi koji vi koji želite da dođete, da navijate, da aplaudirate trkačima, i vi ćete da se sjajno provedete, tako da ste i više nego dobrodošli.

Šta je bitno da znate?

-Da je kotizacija 4 hiljade za čitavu ekipu;

-da možete da prijavite i više ekipa, jer ipak sav novac ide za Dečiju hemato – onkološku kliniku;

-da se trka održava 17. juna od 18h, a da se startni brojevi dobijaju na mestu održavanja trke u 17h;

-da je rok za prijave 9. jun.

Organizujte se sa kolegama, toliko svako može da istrči, pogledajte sve detalje na linkovima https://www.facebook.com/events/1199309807562574 i https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6937012809276829696/. I onda se lepo rekreirate, lepo provedete i budete humani.

Jedva čekamo da se družimo na Humanitarnoj IT štafeti u Tvrđavi, 17. juna!