Burrito” – to je magarence, ono koje možeš mnogo da natovariš. Baš kao što meksički specijalitet burrito možeš da natovariš sa preko 20 sastojaka, isto onako kao što ćemo mi tebe da natovarimo sa 200 evra u kešu! Dobro, ne baš tako. Ti prvo treba da ih osvojiš, ako igraš sa nama Muzički burrito.

Period održavanja igre: Od ponedeljka 25. do petka 29. oktobra 2021. godine.

Način prijavljivanja za igru Muzički burrito: Slušaj pažljivo Naxi BANKER radio. Na poziv voditelja okreni broj 069/3-983-983. Prvi ko dobije vezu, učestvuje u igri.

Broj učesnika igre: 4 učesnika dnevno, 20 vas imaće priliku da učestvuje u igri.

Šta ćeš osvojiti:  200 evra u kešu i mesečnu pretplatu na kupovinu burrita u La Casa Del Burrito objektima.

Ko je to omogućio: La Casa Del Burrito

Kako se igramo i ko je pobednik: Složićemo ti jedan Muzički burrito – pustićemo ti isečke 10 različitih domaćih pesama u nizu. Treba da ih zapamtiš i da nam nabrojiš što više naziva pesama. Ako imaš najveći broj tačnih odgovora, pobeđuješ! Bravoooo!

Ako je neko pre tebe imao, recimo, 5 tačnih odgovora, da bi ga/je nadmašio, potrebno je da imaš 6 ili više tačnih odgovora.

Ukoliko na kraju igre imamo dvoje ili više učesnika sa istim brojem maksimalnih tačnih odgovora, pobednik je onaj učesnik koji je ranije učestvovao u igri.

Sada ti ostaje samo da pažljivo slušaš Naxi BANKER radio, da sačekaš poziv voditelja i brzo nam se javiš. Mi već navijamo baš za tebe! SREĆNO!

 

La Casa Del Burrito objekti se nalaze na dve lokacije u Nišu. U Delta planetu na I spratu i kod kružnog toka kod Dušanovog bazara.

Napravi svoju kombinaciju buritta, svejedno da li je ona jaka, proteinska, mesnata, lajt, veganska, vegeterijanska ili čak posna kombinacija.

Usudi se da probaš pravi meksički burrito!