Volite epske priče? Istorijske spektakle? Francusku iz 14. veka? Zveckanje mačeva po hodnicima dvoraca? Pa sjajno! Svega toga ima u novom filmu Ridlija Skota “Poslednji dvoboj”.

Po prvi put od Oskarom nagrađenog filma “Dobri Vil Hanting” Met Dejmon i Ben Aflek su se ponovo našli zajedno i ispred kamere, ali i iza, kao scenaristi ovog spektakla.

Stara igra laži i prevara, istina i posledica, sve smešteno u bajkovitu atmosferu dvoraca, vitezova i zveckanja oružjem.

A možete tek da zamislite kako će to zveckanje da se čuje u Experience sali bioskopa Cine Grand, Dolby Atmos zvuk prati sve što se dešava na najvećem platnu, sa laserskim projektorom.

Ovakav film tako i treba da se gleda i da se doživi. Zato, ako ste za pravu filmsku avanturu, ne propustite još jednu BANKER PREMIJERU U BIOSKOPU CINE GRAND.
Kako do karata koje poklanjamo?

Tokom radnih dana, počevši od 11. pa do 15. oktobra, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv slušaocima da se prijave za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 069/3-983-983. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2). Javi nam se pa da idemo zajedno, da ispratimo “Poslednji dvoboj”.
Ako do sada niste išli u Cine Grand, krajnje je vreme. Najsavremeniji bioskop u ovom delu zemlje, platna su vrhunskog kvaliteta, Dolby ATMOS zvuk te jednostavno prenese u drugu, filmsku dimenziju. Nemoj da nam veruješ na reč, nego pođi sa nama na BANKER premijeru i uveri se.
I ne brini, strogo poštujemo sve propisane epidemiološke mere.