U prethodnih nedelju dana vi ste slali a mi slušali vaše priče o onoj koju smatrate Naj ženom Niša. Plakali smo, radovali se, smejali se i bili izuzetno ponosni na sve njih, jake, snažne žene koje su toliko toga preturile preko svojih pleća, a izašle iz toga kao pravi superheroji. I svima  tim ženama skidamo kapu i zahvaljujemo što postoje.

Ali jednu među vama smo izdvojili. Ženu koja je pobedila kancer. Koja je dva puta suprugu spasila život kada je imao moždane udare. Onu koja je četvoro svoje dece sama očuvala dok je muž, vojno lice, bio na terenu. Onu kojoj je peto unuče na putu. Onu koja je petoro dece očuvala kao hraniteljka, od početka njhovog života, dok je i dalje jedna divna devojčica i dalje sa njom. Onu koja je svoj život posvetila drugima.

Njeno ime je Zorica Milojević.

Ona nije verovala, kada smo je pozvali da joj kažemo da je ona TA. Ona sa kojom smo se upoznali u Lilly Drogeriji nas je totalno oduševila! I znali smo da je poklon otišao u prave ruke.

Njoj smo zajedno sa Lilly drogeriamapoklonili 30.000 dinara za kupovinu u Lilly objektima!

Koliko Zorica misli na druge govori i to što je i nama kupila poklone. Nije morala, samo je želela, iako smo se bunili, jer znamo da tolikoj porodici mnogo treba. Ne, ona je jednostavno navikla da daje i da širi radost, da smo ostali bez argumenata.

Ta krhka žena je jedna toliko snažna stena da mi možemo da budemo jako srećni što smo je upoznali.

Još jednom da kažemo, SVE nominovane žene su naše heroine, sve su pobednice, sve su kao feniksi ustale iz svog pepela i jako nam je drago što delimo ovaj Niš sa njima.

Ovoga puta Zorica je izbila na prvo mesto. U svakom trenutku možete da sve izabrane priče poslušate na našem podcastu na sajtu radiobanker.rs. I sve će vam biti jasno, koliko je tu snage i volje i borbe. I mi vam se klanjamo. Vi ste naše heroine i naša inspiracija i motivacija. HVALA VAM. 

Hvala i Lilly Drogerie na tome što su omogućili da naš izbor za NAJ ŽENU NIŠA sprovedemo u delo!

Lilly Drogerie tokom cele godine brinu o svojim vernim potrošačima i nagrađuju ih neverovatnim popustima i iznenađenjima. Zato, tokom marta meseca ne propustite popust do čak 50 odsto na odabrane parfeme i toaletne vode i iznenadite svoje najbliže savršenim poklonom.”

Ostanite i dalje uz Naxi BANKER radio, pratite nas i slušajte… Jer ćemo vas ubrzo izenenaditi novim sjajnim akcijama i igrama!