JELENA SA BANKERA DO VITKE LINIJE SA LONGA VITOM – EPIZODA 5

JELENA SA BANKERA DO VITKE LINIJE SA LONGA VITOM – EPIZODA 5

Like
565
0
ponedeljak, 11 septembar 2017
PREPORUČUJEMO

Uspela sam!!! Ljudi, uspela sam! Ko ne zna kakav je osećaj uvući se u suknju koju čežnjivo gledaš dva leta, pa… zamislite osećaj kada ste čitavog dana na +40 stepeni na poslu, pa dođete kući pod tuš. Ili kada vidite more nakon ne znam ni ja koliko godina pauze. Ili kada vam dete donese prvu peticu. Za ovo poslednje ne znam kakav je osećaj, ali verujte, u ovom trenutku može da se meri sa mojim!

Mamina crno-bela suknja, na pruge. Znate kako su generacije naših majki izgledale kao da im je nedostajao jedan set rebara, toliko su im strukovi bili tanki. I moj je bio. I opet je. I tek će. Prebacivala sam tu suknju iz jedne vakuum vreće u drugu, nikom je ne dam jer se kao sve nadala da ću jednoga dana moći da je obučem. I taj dan je došao! I veče za njim!

Morala sam da je izvedem u grad. Kako sam je ponosno šetala, ja cenim da su svi mislili da sam u najmanju ruku ubola sedmicu na lotou. Čak mislim da me je neko tako nešto i pitao. Kažem ja, osećaj ne može da se opiše!

Ako ispostavimo brojke, nekoliko centimetara možda i nije neka razlika. Ali jeste ona koja vas deli od omiljene suknje. I farmerica. I haljine. Da, daaaaa, nakon prvobitnog suknja uspeha, usledilo je isprobavanje svih onih komada koje sam ljubomorno čuvala i drugaricama ne davala, „za-slučaj-da-uspem-da-skinem-koje-kilo“. Dobro, i dalje postoje neki parčići koji me besno gledaju i kao da kažu „a mi još da čekamo, a, ajde još, ajde još“. Neka sačekaju svoj red, važno je da ja opet imam šta da obučem!

Ok, moram da kažem da mi stomak nije splasnuo svuda podjednako. Negde centimetar, negde tri, zavisi od količine tapacirunga kojim je bio prekriven. Ali ponovo moj stomak i moj struk počinju da liče na onaj nekadašnji! I ne samo to. Jeste da u Aesthetica Longa Vita uz pomoć one magične mašine Med Contour Multipower tretiramo moj stomak, ali… Pisala sam već o tome da se te masne ćelije razbijaju moćnim zracima, i kako, sve to možete da pročitate ovde, ukoliko ste propustili. I upravo zbog tog ataka na te masnoće, nije se meni samo smanjio obim struka i stomaka, nego i ruku, i nogu, čitavo telo mi je reagovalo na tretmane. To je ono što je najbolja stvar u čitavoj priči. Napraviš ti okidač na jednom delu tela, a onda se domino efektom taj proces jednostavno proširi na čitavo telo. Pratiš uputstva i pravila i tako to ide.

Znam da postoje neki među vama koji ne veruju u aparate i mašine, dok se ne oznojiš ko čovek, svaki dan, po ceo dan. I znajte da sam i ja bila takva. Ali uspela sam da uđem u moju omiljenu suknju i vredno radim da stignem i do ostalih komada garderobe koje sam godinama pažljivo birala. I stići ću do njih. I verujem u ovaj tretman, verujem u Aesthetica Longa Vita, verujem u  Med Contour Multipower, verujem Mileni koja iz nedelje u nedelju prati moj napredak.

Ako vi ne verujete, jednostavno pratite narednu epizodu moje bitke protiv suvišnih centimetara, za nedelju dana. A ako ste propustili prethodnu, evo je OVDE.

 

Glavni meni
×
Meni