Ovo proleće je počelo igrom na našem radiju – “Vreme je na tvojoj strani”. Naši prijatelji iz S&L Jokić radnje su izdvojili dva ručna sata između kojih je pobednik igre mogao da bira!

Svi učesnici su imali zadatak da budu pažljivi, koncentrisani, da odslušaju miks od 10 pesama koji smo pripremili za njih i da, nakon emitovanja tog miksa, u 30 sekundi  ponove što više naziva pesama ili imena izvođača.

Bilo je zanimljivo slušati pokušaje svih učesnika, žestoka borba se vodila, nekoliko takmičara je imalo po 6 pogodaka, a onda nas je pozvao on, najbolji poznavalac muzike među učesnicima, i on je sakupio 7 pogodaka!

To je Milan Singurilović!

Poslušajte njegovo pobedničko pogađanje pesama ispod.

Milana smo u petak, 05. aprila, pozvali da dođe po svoju nagradu! Ispred njega je stajao jedan muški i jedan ženski sat, oba  vrednosti od po 20.000 dinara!

Milan je odabrao muški ručni sat! Pogledajte kako je to izgledalo i kakav je to sat osvojio Milan.

Drage Nišlije i Nišlijke, hvala na učestvovanju, hvala i prijatelju igre S&L JOKIĆ Jewelry and Watches koji se nalaze u Nišu na adresi Obrenovićeva 7. Prošetajte do njih i pogledajte najnoviju kolekciju GUESS satova i nakita.

A mi se igramo ponovo, spremili smo sjajnu nagradu koju ćete moći da osvojite već u poslednjoj nedelji aprila! Uskoro ćete saznati više, dovoljno je da slušate Naxi BANKER radio!

Za lepši dan, opusti se i uživaj!