Došao je trenutak da proglasimo ovogodišnje pobednike izbora „Najbolje od Niša“. Za početak, hteli bismo da istaknemo da ste i ove godine birali najbolje među najboljima, jer ste svi vi, vas 217 nominovanih za „Najbolje od Niša“ za nas pobednici!

Hvala vam na svemu što činite za nas i što je zahvaljujući svima vama Niš lepše mesto za život. Tokom protekle godine, brinuli ste o našem zdravlju, sa osmehom nam donosili onu prvu jutarnju kafu i popravljali raspoloženje, ljubazno i strpljivo odgovarali na sve naše nedoumice prilikom kupovine, naše najmlađe ste podučavali i vaspitavali kako bi i oni jednog dana postali uzorne Nišlije. Vaše frizerske salone smo napuštali lepši, uz vašu podršku i motivaciju postali smo zadovojlniji svojim izgledom, a ljubav prema sportu i plesu ste preneli i na decu.

Imajte na umu da izbor za najbolje od Niša pre svega predstavlja one ljude koji su cenjeni i voljeni u svojim profesijama i glasovi u ovom divnom takmičenju oslikavaju upravo to, vašu ljudsku stranu u poslu i životu.

Nišlije su vas nominovale, Nišlije su vas i glasale.

Vaš trud i rad su naši sugrađani prepoznali, rešili da vas nominuju, a sada su vas odabrali i samo zahvaljujući njihovim glasovima proglašeni ste za „Najbolje od Niša“. Bilo je skoro 50.000 poseta na našem sajtu, a nakon zvaničnog glasanja, naš IT tim je pažljivo pregledao i prebrojao sve pristigle glasove.

Nakon pregledanih glasova predstavljamo vam pobednike u 10 kategorija:

 U kategoriji „Skriveni heroj“ pobednika je proglasio četvoročlani žiri sastavljen od predstavnika BANKER radija i kompanija koje su prijatelji ove akcije.

Doneli smo odluku da uručimo i specijalnu 11. plaketu, bez glasanja, bez žirija, bez konkurencije…

11. plaketa je namenjena kompletnom medicinskom osoblju Klinike za kardiohirurgiju u Nišu. Svim onim kardiohirurzima, medicinskim sestrama, medicinskim tehničarima, anesteziolozima… Svima njima koji su doneli nesebičnu odluku da operišu vikendom, bez naknade, kako bi skratili liste čekanja u niškoj kardiohirurgiji i kako bi na taj način što pre spasili što veći broj života.

Čestitamo svim pobednicima! Čestitamo i svim nominovima! Svi ste vi za nas „Najbolje od Niša“!

Zahvaljujemo se i sponzorima izbora „Najbolje od Niša“ bez kojih ne bismo mogli da realizujemo našu ideju. Hvala kompanijama Lovo promet, AS trgovina, Milk House i Planet Residence.

Ekipa BANKER radija se zahvaljuje svima koji su nominovali naše sugrađane, glasali za njih i pomogli nam da istaknemo „Najbolje od Niša“ i da im se ovim putem zahvalimo: „Hvala na svemu što radite za nas“.

Ukoliko želite putem sledećeg linka možete preuzeti listu sa brojem glasova svih kandidata nominovanih u ovogodišnjoj akciji „Najbolje od Niša“

Izveštaj o broju glasova za nominovane u akciji Najbolje od Niša iz 2022.