Hajde da sredimo svoj grad pred početak leta!

 BANKER radio i JKP Mediana po peti put sa komšijama, sa građanima i sa partnerima zovu u akciju: Trash Challange Niš, jer Niš je naše dvorište!

Da li je i vama dosta da decu izvedete na Kej, na Kamenički vis, na Bubanj i da preskačete kese i tuđ otpad?

Niš je lep grad, a mi smo pravi domaćini koji znaju da je otpad koji srećemo po ulicama i parkovima i naša odgovornost. Ako svako sredi svoje dvorište i okruženje, svi ćemo uživati u čistijem i lepšem gradu.

Kao i svake godine do sada, BANKER radio u saradnji sa JKP Mediana poziva sve prave Nišlije da zajedno zasučemo rukave i očistimo naš grad!

Zato uz BANKER radio, pravi niški radio, peti put po redu na pet lokacija u gradu, u periodu od 25. maja do 1. juna čistimo uz muziku zajedno!

Naši partneri u akciji Trash Challange iz JKP Mediana kao i uvek, obezbediće svu neophodnu opremu i prevoz za sve što sakupimo. Ove godine, izazov da dovedu svoje zaposlene i da zajedno sa nama počiste Niš su prihvatile sledeće komapnije: Milk House Niš, Industrija komunalne opreme RESOR, Zumtobel Group, Leoni Srbija i zaposleni kompanije Filip Moris.

Ekipa BANKER radija će cele nedelje biti na terenu i sa zaposlenima ovih kompanija čistiti odabrane lokacije po gradu. Uz rukavice, džakove i podršku JKP Mediane bićemo nezaustavljivi, a uz našu muziku akcija mora da bude uživanje.

Jedino što nam nedostaje je tvoj par ruku! Prihvati i ti #TrashChallengeNiš i pridruži nam se tako što ćeš počistiti otpad iz svog okruženja.

Lokacije i termini:

Subota 25. maj od 11h – Kej reke Nišave od crkve Svetog Vasilija Ostroškog prema Vrežini – Kompanija LEONI Srbija

Subota 25. maj od 15h – Međublokovski parkovi u Duvaništu – Industrija komunalne opreme RESOR

Nedelja 26. maj od 11h – Spomen park Bubanj – Zumtobel Group

Ponedeljak 27. maj od 11h – Izletište na Kameničkom visu – Kompanija Milk House Niš

Subota 1. jun od 10h – Gradsko polje i rovovi Niške tvrđave – Zaposleni kompanije Filip Moris