Voliš radio, mikrofon voli tebe, umeš da vikneš najsrdačnije „Dobro jutro“ i foru koju ljudi razumeju? Ako imaš između 28 i 38 godina i ako si uvek želeo (ili želela?) da budeš radijski voditelj, evo prilike koju ne smeš da propustiš!

BANKER radio traži novu zvezdu pred mikrofonom.

Naš idealni voditelj ili voditeljka je osoba koja voli da bude u toku i da priča priče za lepši dan svih koji slušaju. Treba nam neko ko oseća puls grada i nema problem da bude sa nama na svim BANKER akcijama koje se dešavaju na terenu, na slikama i u videima na društvenim mrežama. Dakle treba nam neko ko želi da bude influenser i na radiju i na internetu!

Treba da znaš da radno vreme počinje u 6h i da radna nedelja traje od ponedeljka do petka.

Ako voliš našu muziku i vidiš najveći lokalni radio u Srbiji, BANKER radio, kao priliku da staneš pred Nišlije, naše slušaoce, i bez treme uhvatiš priliku da budeš javna ličnost, čekamo i radujemo se prilici da te upoznamo i da možda baš od tebe napravimo našu novu radijsku zvezdu koju će sve Nišlije i Nišlijke voleti!

Biografiju sa slikom pošalji na mejl javinam@radiobanker.rs i prijavi se za posao na BANKER radiju.

Uz biografiju, obavezno nam snimi audio poruku i svojim rečima opiši zbog čega baš ti treba da budeš naš novi radio voditelj.

Konkurs je otvoren do 05. juna 2024. godine.

Čekamo tebe!