BANKER vas vodi na najbolje koncerte u gradu!

Svojim vernim slušaocima BANKER radio poklanja čak 60 ulaznica za Old Timer fest u Nišu!

30 karata delimo za 19. avgust i nastup grupe KERBER!

Još 30 karata delimo za 20. avgust i nastup Vlade Georgieva!

Ovo je događaj godine koji ne smete propustiti!

Evo kako možete osvojiti ulaznice:

Slušajte program BANKER radija od 14. do 18. avgusta i kada god na radiju čujete pesmu grupe KERBER ili Vlade Georgieva, pozovite 018/522-229. Prvi ko dobije vezu osvaja 2 ulaznice.

Srećno!

Najviše karata je uvek na BANKER radiju, pravom niškom radiju!

Napomena: Slušalac koji osvoji karte za jedno veče nema prava da osvoji karte za drugo veče festivala i obrnuto.

Old Timer Fest je osmišljen da zadovolji raznolike ukuse i interesovanja, pružiće zabavu i uživanje svim posetiocima, bez obzira na njihov uzrast. Rokeri, bajkeri, zaljubljenici u automobile, roditelji, deke, bake i najmlađi će na festivalu pronaći nešto što odgovara njihovom ukusu i željama.

Revija retro automobila i motora je izložba fokusirana na stare četvorotočkaše i dvotočkaše koji imaju poseban šarm i vrednost. U saradnji sa klubovima „Old Tajmer Niš“ i „Vespa Naissus“ na festivalu će biti izložena razna retka i zanimljiva vozila iz prošlosti. Posetioci će imati priliku da se dive ovim prelepim mašinama i saznaju više o njihovoj istoriji.

Sajam Zdravog Odrastanja je deo Festivala posebno namenjen deci i njihovom zdravom odrastanju. U prirodnom okruženju, deca će biti podstaknuta na igru, sport, pokret i druženje. Cilj je da se deca udalje od mobilnih telefona i veštačke inteligencije te da se vrate autentičnom detinjstvu koje podrazumeva aktivnosti na otvorenom, istraživanje prirode i socijalnu interakciju s vršnjacima.

Večernji koncerti – Old Timer Fest kulminira večernjim koncertima poznatih izvođača sa rok i pop scene Balkana. Kerber, Vlado Georgiev, Penthouse Band i Sevdah Rock Connection svojim nastupima pružiće vrhunski doživljaj brojnoj publici. Ovo je prilika za ljubitelje starog dobrog zvuka da uživaju u živim nastupima u prelepom ambijentu niške tvrđave.

2 dana, 30 programa, 6 koncerata više od 200 učesnika, novi brend Niša, Old Timer Fest!

Dobro došli.
Old Timer Fest – Niška tvrđava 19. i 20. avgust 2023.

www.oldtimerfest.rs
www.sajamzdravogodrastanja.rs