BANKER je i ove godine organizovao Roštiljanje u tvom dvorištu! Iza nas su četiri zabavne i interesantne nedelje, u kojima smo vas najpre pozivali da se prijavite, pošaljete nam fotografije vaših dvorišta i ubedite nas – zašto baš kod vas da roštiljamo. Dvadeset kilograma pripremljenog roštiljskog mesa i 50 litara piva iz Lidla bili su više nego dobar razlog za mnoge Nišlije i slušaoce BANKER radija da se prijave.

Dosta prijava je stiglo, a među najkreativnijim porukama koje smo dobili u našoj igri, bila je upravo ona koju nam je poslao Vuk Rodić. Povod da se on prijavi bio je više nego lep – 29. rođendan njegove devojke Nevene, koji je proslavljen upravo na Roštiljanju. Imao je i dovoljno sreće da među petoro finalista “točak sreće” izabere baš njega.

U nedelju, 16. jula, našli smo se u naselju Jagodin mala gde smo svi zajedno proslavili rođendan i uživali. Ni vreo nedeljni dan nije mogao da pokvari sjajnu atmosferu na događaju i čini nam se da će se dugo pričati o ovom druženju i žurci.

Kao što smo i obećali, pobedniku smo u dvorište doveli Pop Herc Karo bend, a koliko je atmosfera bila dobra, pogledajte u videu ispod.

Još jednom se zahvaljujemo LIDL Srbiji koji je obezbedio hranu i piće, bendu Pop Herc Karo koji je zaslužan za neverovatnu žurku, a najviše se zahvaljujemo svim učesnicima i slušaocima našeg radija.

Do sledeće igre, ostanite uz BANKER radio – PRAVI NIŠKI RADIO!