Nikako da se taj prvi u mesecu padne u ponedeljak pa da tada čvrsto rešimo kako ćemo krenuti da vežbamo, više pešačiti, zdravo se hraniti… E pa vreme je da same sebi napravimo taj 1. i taj ponedeljak. Osvojite mesec dana treniranja uz pregled nutricioniste i uz uživanje u “smutijima”!

Jedina stvar koju treba da uradite, drage dame, jeste ta da nas pozovete na 522-229 i da nam ispričate svoju priču tj. da nam kažete razlog “Zašto nisam nikada uspela da smršam?”. Mi ćemo vas snimiti i to emitovati na radiju narednih dana a onda ćemo 1. juna izvući srećnu dobitnicu.

Da li imate krupne koske, da li malo-malo neko nešto proslavlja i sprema torte a vi ne možete da odolite… da li ste “slabe” na noćne zalogaje kada se vratite iz provoda ili kada decu stavite na spavanje… ili možda ne podnosite kada se oznojite pa zato nikada niste vežbale a samim tim ni smršale?

Sve to ćete zaboraviti kada odete kod nutricioniste u Polikliniku Dr Nikolić gde će vas pregledati, proveriti koliko to mišićne mase a koliko masti ima u vašem telu, odrediti koje namirnice vam prijaju a koje morate da izbegavate i kada krenete da se hranite po programu Dr Ane Gifing. Hrono ishrana će postati vaš način života. Pored ovog pregleda dobićete i kontrolu svake sedmice.

Celog meseca, dok se ovako zdravo hranite, vežbaćete u fitnes centru Top Form Plus i to neće biti obični trening već ćete imati svog ličnog trenera koji će raditi samo sa vama i potpuno vam se posvetiti. Jedan na jedan! Vežbaćete četiri puta sedmično a rezultati neće izostati, obećavamo vam.

A kada poželite da se okrepite nečim ukusnim i zdravim (opet zdravim, dabome) – tada ćete otići u Radio cafe i popiti “smuti”, i to četiri puta sedmično, taman možete to učiniti posle svakog treninga. Da odmorite dušu uz muziku Radio kafea a i da nahranite mišiće ukusnim napitkom.

Ne časite časa, zovite BANKER radio na 522-229 (08-16h) i kažite nam: Zašto nikada niste uspele da smršate? Osvojite Zdrav mesec!