Ukoliko volite dobru i ukusnu domaću kuhinju, Family House vas neće izneveriti. Imaju bogatu riznicu mirisa i ukusa i najveći izbor gotovih jela u gradu. Nema čekanja, sve je sveže, a porcije su prilično obilne, čak i za one sa najvećim apetitom.

Usled promene ritma života i manjka vremena za kuvanje naš restoran je pravo otkrovenje za roditelje sa malom decom. Cilj nam je da vas ugostimo za porodični ručak i ponudimo kvalitetan obrok, od hladnog predjela do slasnog dezerta.
Ukoliko ste željni domaće kuhinje i kuvanih jela izvolite u Family House, express restoran gde se kvalitetno jede. Cilj nam je da vas ugostimo za porodični ručak, zasitimo posle kupovine ili zasladimo uz šoljicu kafe.

Kod nas možete naći gotov ručak po vrlo pristojnoj ceni. Imamo preko 20 različitih jela, uključujući i koncept dnevnog menija, veliki izbor salata, variva i supa. Mnoge će obradovati i poslastica posle ručka, pa smo u našu ponudu uvrstili sladoled i kolače. Kraj ručka možete zaokružiti šoljicom vrhunske Julius Meinl kafe, bogatog ukusa i jake arome.

Restoran ima kapacitet od 70 mesta, dok caffe može ugostiti 45 ljudi. Za veći broj gostiju primamo rezervacije putem telefona. Takodje, jela dostavljaju i na kućnu adresu ili u kancelariju pozivom na broj telefona 066/80 20 115 i 018/ 304 493.