Iskusni ljudi kažu da je jesen pravo vreme za sadnju. BANKER radio i partneri su u akciji „Neka Niš diše“ sadili i ove godine sa istim ciljem – da bismo bili odgovorni i imali kvalitetniji vazduh i lepši grad za sve.

 

Svi znate da, posebno u zimu, dođemo u medije kao grad sa najzagađenijim vazduhom u zemlji. S obzirom na to, čistog vazduha i kiseonika nikad nije na pretek. Svako drvo koje smo do sada zasadili će nam pomoći u tome.

 

Akciju su i ove godine, po treći put, realizovali BANKER radio i Javno komunalno preduzeće „Mediana“ Niš. Uživali smo u druženju, dobroj energiji i zajedničkoj volji da naš grad Niš bude lepše i zdravije mesto za sve. U tri dosadašnje akcije Neka Niš dišeposadili smo ukupno preko 400 stabala, a samo ovog novembra Niš je prodisao za još 144!

 

Posebno se zahvaljujemo našim prijateljima koji su se odazvali akciji i pokazali da su društveno odgovorne kompanije, a to su: Syrmia, E-reciklaža, Zumtobel, Johnson Electric, URADI SAM doo, Fazi & Triple Crown, LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o. i zaposleni kompanije Filip Moris.

 

Drage naše Nišlije, nadamo se da će naša akcija i vas inspirisati da sa svojom decom i prijateljima posadite poneko drvo ili neku drugu biljku u svom komšiluku, jer je novembar idealan mesec za sadnju.

 

Pogeldajte video kompletne akcije i uživajte!