“Pokažite im ko smo mi”. Rečenica koja nas vraća u Vakandu, koja nas vraća kod Crnog Pantera na novoj BANKER premijeri filma “Crni panter 2: Vakanda zauvek”.

Novi specijalitet Marvel Studija nas vodi u Vakandu, upoznaje sa novim likovima i donosi susret sa starim. Sećate se da je “Crni panter” 2018. bio prvi film sa superherojima koji je bio nominovan za Oskara za najbolji film…

Nažalost, ovo će biti Vakanda zauvek, ali bez Crnog pantera. Glumac Čedvik Bozman je preminuo pre dve godine i nezamenljiv je. Niko neće igrati Crnog pantera u ovom ostvarenju. Ali imamo neverovatnu Anđelu Baset u ulozi kraljice Ramonde. Ma samo pogledajte trejler i biće jasno zašto ovaj film mora da se gleda na BANKER premijeri.

Jedva čekamo da odemo u BIOSKOP CINE GRAND u Delta Planetu, 16. novembra od 18h.

Kako na premijeru?

Tokom radnih dana, počevši od 2.11. pa do 16.11. pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Marvel nas zove da odemo u Cine Grand. Ko će sve da se odazove? Da zajedno otkrijemo kako samo ljudi koji su bili slomljeni mogu da postanu veliki lideri.