Sajam venčanja u Nišu

Sajam venčanja u Nišu

Like
188
0
ponedeljak, 29 januar 2018
PREPORUČUJEMO

Već nedeljama pretražujete časopise, sajtove i blogove posvećene venčanjima i što više gledate čini vam se da manje znate kako bi trebalo da izgleda vaše venčanje iz snova. Brine vas i to, kako da znate da sve što ste videli onlajn podjednako dobro izgleda uživo?!

Udahnite duboko, odložite sve i dajte sebi vremena da vam se slegnu informacije. Imamo jednu ohrabrujuću vest za vas! Druge subote u februaru (10.2.) očekuje vas Gamour’s Wedding Day, jedinstveni sajam venčanja u Nišu, na kome ćete imati prilike da uživo pogledate sve te haljine o kojima već dugo maštate, da dodirnete materijale, razgovarate sa kreatorima i zakažete svoju probu. I pritom uštedite, budući da vas očekuju specijalni sajamski popusti.

Butik Glamour, koji drugu godinu zaredom organizuje ovu jedinstvenu manifestaciju, na sajmu će se predstaviti novim modelima venčanica španskih brendova Rosa ClaraSt. Patrick i White One.

Svojevrsna ekskluziva za posetioce sajma je najnovija kolekcija glamuroznog brenda Rosa Clara.

Rosa Clara je brend koji dolazi iz romantične Barselone i može se pohvaliti iskustvom od više od dvadeset godina u proizvodnji haljina koje nežno grle žensko telo ističući njegovu punu lepotu i ženstvenost. Najkvalitetniji materijali od kojih su haljine izrađene kao i saradnja sa velikim dizajnerima poput Karl Lagerfelda i Zuhaira Murada, potvrda su neprikosnovenog kvaliteta brenda sa kojim će niška publika imati prilike da se upozna zahvaljujući butiku Glamour.

Posetioci će takođe imati priliku da pogledaju ponudu vrhunskih dizajnera sa naših prostora i lično se upoznaju i posavetuju oko svih nedoumica sa Predragom ĐuknićemTijanom ŽunićMirjanom VujičićAminom Hasanbegović i Antonijom Ristovskom, dizajnerima čija imena su sinonim za kvalitet. Buduće mlade će tako na sajmu imati priliku da pregledaju kompletnu ponudu haljina, porazgovaraju sa dizajnerima i zakažu probu i konsultacije u Glamour-u.

Nedelja (dan nakon sajma) je rezervisana za probe, konsultacije sa dizajnerima i velike odluke.

Ljubazno osoblje butika Glamour će uz dizajnere biti tu da vas posavetuje i da vam pomogne ukoliko budete neodlučne po pitanju boje, materijala i modela koji vam najbolje pristaje. Nakon što se sve kockice slože a vi budete sigurne da ste pronašle ono za čim ste tragale, moći ćete da kaparišete vašu haljinu iz snova i ugovorite kupovinu po sniženim sajamskim cenama.

Glamour’s Wedding Day vam pruža jedinstvenu mogućnost da se na jednom mestu upoznate sa bogatom ponudom haljina, propratnog aksesoara, novih kolekcija burmi, svadbenih torti i kolača, fotografa i snimatelja, kao i bedževa, pozivnica, najraznovrsnijih dekoracija i poklončića. Ukratko, svega onoga što upotpunjuje vaš poseban dan.

Na sajmu vas očekuju JLU Design (ručno izrađeni aksesoari za kosu), Zlatara Mitić NišEla (dekoracija venčanja), Bedž Studio – Bedževi (moderne kitke za goste), Ela, Stilistiko i La  Principessa (organizacija i dekoracija venčanja), Cake Shop i Beba Cupcakes (torte i poslastice), Medeja i Miracle kozmetički saloni, Cinemanis i Vesta produkcija (snimatelji i fotografi), Dizajn mog venčanja (kreativne pozivnice), Taj veseli dan (specijalizovana aplikacija za organizaciju venčanja) i La pettite amie (originalni poklončići za goste).

Posetioce sajma očekuje i jedno lepo muzičko iznenađenje za koje će se pobrinuti Oliver Katić i gudački kvartet Creativo.

Sajam se održava u New City Hotelu u Nišu, a ulaz je besplatanOčekujemo vas!

share
Glavni meni
×
Meni