Gde Maša krene tu nevolja prati. Samo je zamislite, recimo, na svadbi, kako se igra mladinim velom, trka se na kolicima za tortu, juri golubove. I verovatno bi i sve to prošlo kako treba, ali šta ako Maša ima i magični štap u rukama? Da li će njen divni, verni medved baš da nadrlja ili će uspeti nekako da spasi situaciju?

E, sada zamislite svoju decu kako u udobnim sedištima Cinegrand bioskopa zajedno sa vama gledaju svu tu gungulu sa slatkom nevaljalicom Mašom i smeju se na sav glas. Prava velika avantura sa Mašom i medvedom čeka tebe i tvoje mališane na BANKER premijeri.

Zadivljujuću, dirljivu i magičnu novogodišnju bajku „Maša i medved: Još zabavnije“ gledamo na novoj BANKER premijeri, 27. decembra od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo njihove avanture.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 18. do 27. decembra. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

U najzabavnijim zimskim ludorijama Maše i medveda uživamo zajedno na novoj decembarskoj BANKER premijeri. Prenesi svima!