Animirani film “Kuce u operi” je osveženje na bioskopskom platnu. Radnja se odvija početkom 20. veka, kada glavni lik kuca Samson, bežeći od šintera, upada u jedan od najpoznatijih operskih teatara. Naš junak se upušta u avanturu sa kucom primabalerine. Da li će uspeti da povrati nakit koji je tom prilikom ukraden? Da li će spasiti nastup u Boljšoj teatru?

Ako su vaša deca uživala gledajući “Malu sirenu”, “Mašu i medveda” ili “Kung Fu Pandu”, oduševiće se ovim filmom. Imate mogućnost da u udobnim sedištima Cinegrand bioskopa, gledajući svu tu jurnjavu po gradu sa kucom Samsonom, provedete veče sa svojim najmlađima. Prava velika avantura sa psećom družinom i lopovima čeka tvoje mališane na BANKER premijeri.

Smešnu, interesantnu i zabavnu avanturu „Kuce u operi“ gledamo na novoj BANKER premijeri, 31. januara od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo njihove avanture.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 22. do 31. januara. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

Uz najzabavniju jurnjavu po gradu, “Kuce u operi”, uživamo zajedno na novoj januarskoj BANKER premijeri. Prenesi svima!