Kada prolaziš kroz džunglu sve što vidite želi da vas ubije. I može. Tako kaže Dvejn “The Rock” Džonson, pardon, Frenk, u filmu “Avantura u džungli”.

Da je Indijana Džons žensko, zvao bi se Lili Hafton, koju igra maestralna Emili Blant. Nova Diznijeva avantura, u džungli, donosi dosta smeha, pomalo strašnih momenata i mnogo, mnogo specijalnih efekata, onako kako to samo Dizni ume.

I sve to može najbolje da se doživi u specijalnoj Experience sali Cine Grand bioskopa, na najvećem platnu, sa laserskim projektorom i specijalnim ozvučenjem.

Zato, ako ste za pravu filmsku avanturu, ne propustite još jednu BANKER PREMIJERU U BIOSKOPU CINE GRAND.

Kako do karata koje poklanjamo?

Tokom radnih dana, počevši od 26. jula pa do 2. avgusta, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv slušaocima da se prijave za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 069/3-983-983. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2). Javi nam se pa da idemo zajedno u ovu avanturu, “Avanturu u džungli”.

Ako do sada niste išli u Cine Grand, krajnje je vreme. Najsavremeniji bioskop u ovom delu zemlje, platna su vrhunskog kvaliteta, Dolby ATMOS zvuk te jednostavno prenese u drugu, filmsku dimenziju. Nemoj da nam veruješ na reč, nego pođi sa nama na BANKER premijeru i uveri se.
I ne brini, strogo poštujemo sve propisane epidemiološke mere.