BANKER radio vernim slušaocima poklanja čak 30 ulaznica za koncert Riblje Čorbe u Nišu. Evo kako doći do njih:
Slušajte program BANKER radija i u danima od 12. do 16. jula (između 7 i 16 sati), kada čujete bilo koju pesmu Riblje Čorbe, pozovite 069/3-983-983. Prvi ko dobije vezu osvaja 2 ulaznice.

Srećno!

Najviše karata je uvek na BANKER radiju, pravom niškom radiju!

Koncert Riblje Čorbe na Letnjoj pozornici  je jedan od prvih u našem gradu nakon ove preduge kovid pauze i uopšte ne sumnjamo da će Letnja pozornica da bude puna, onoliko koliko se sme, naravno. Nadamo se da ćeš i ti da dođeš.

Riblja Čorba je krenula na turneju i, kako kaže Bora, spremni su, navežbani, zvuče odlično. Verujemo da je i njima nedostajalo druženje sa publikom, ako sudimo prema dosadašnjim nastupima. U Kragujevcu su se svirale i pesme koje nisu izvođene na koncertima preko 20 i kusur godina, pa se nekako nadamo da ćemo i u Nišu da čujemo pesmu “Oko mene” baš kao i pesme sa novog albuma.
Ovo će biti prvi koncert bez preminulog Miše Aleksića pa bi bilo lepo da i u Nišu, umesto minuta ćutanja, bude minut snažnog aplauza, kako je Miša i zaslužio. Zato, budite na Letnjoj pozornici 16. jula od 21 sat.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara možete kupiti u Poslastičari EMONA i knjižari INDIGO.