Kada otvoriš vrata između dimenzija, nikada ne znaš ko će kroz njih da prođe. Ali zato ćemo zajedno to da vidimo, zajedno da uđemo u novu dimenziju čudnog uz film “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” na još jednoj BANKER premijeri.


Paralelni univerzumi nam više nisu dovoljni, multiverzumi su prava stvar. Pogotovo Marvelov multiverzum u kome će da se nađe i Doktor Strejndž. Da li ćemo upoznati još nekog Strejndža? Potpuno drugačijeg? Ili više njih?

Sve što ste ikada želeli da znate o multiverzumu a niste imali koga da pitate, pogledajte na novoj BANKER premijeri filma “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila”.
Genijalni Benedikt Kamberbač sve nas čeka na BANKER premijeri u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu 11. maja od 18h.

Tokom radnih dana, počevši od 28. aprila pa do 11. maja, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Javi se, pa da idemo zajedno u Cine Grand 11. maja, od 18h, da još gledamo neverovatnog Benedikta Kamberbača u ulozi Doktora Strejndža u dugoočekivanom filmu “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila”.