Uskrs nam stiže brzo… A tvoj frižider je prazan.

Nemoj da brineš, jer će BANKER radio napuniti tvoj frižider namirnicama iz AS trgovine u vrednosti od čak 20.000 dinara!

Potrebno je da imaš dobro pamćenje, da slušaš Naxi BANKER radio i da se na znak voditelja prijaviš za igru “Natucaj pesme i osvoji punjenje frižidera”!

Period održavanja igre: Od petka 15. do ćetvrtka 21. aprila 2022. godine (radnim danima).

Način prijavljivanja za igru Natucaj pesme: Slušaj pažljivo Naxi BANKER radio. Na poziv voditelja okreni broj 018/522-229. Prvi ko dobije vezu, prijavljuje se za igru.

Broj učesnika igre: 4 učesnika dnevno, 20 vas imaće priliku da učestvuje u igri.

Šta ćeš osvojiti:
Pobednik igre osvaja budžet od čak 20.000 dinara za kupovinu namirnica u AS trgovini, a drugoplasirani takmičar osvaja budžet od 10.000 dinara.

Ko je to omogućio:  AS trgovina

Kako se igramo i ko je pobednik: U 30 sekundi pustićemo ti isečke 10 različitih domaćih pesama u nizu. Treba da ih zapamtiš i da natucaš što više izvođača ili naziva pesama. Ako imaš najveći broj tačnih odgovora, pobeđuješ! Bravoooo!
* Ako je neko pre tebe imao, recimo, 5 tačnih odgovora, da bi ga/je nadmašio, potrebno je da imaš 6 ili više tačnih odgovora.
* Ukoliko na kraju igre imamo dvoje ili više učesnika sa istim brojem maksimalnih tačnih odgovora, pobednik je onaj učesnik koji je ranije učestvovao u igri.

Sada ti ostaje samo da pažljivo slušaš Naxi BANKER radio, da sačekaš poziv voditelja i brzo nam se javiš. Mi već navijamo baš za tebe! SREĆNO!

AS trgovina je lanac od 9 maloprodajnih objekata koji se nalaze baš u tvom komšiluku.

Kako nam se bliži Uskrs, znajte da u AS trgovini možete da potražite sjajne akcijske cene za vašu Uskršnju trpezu i to na Uskršnjem specijalu još nižih cena!
Pronađi torte, mesne delikatese, razne sireve, pića, uskršnje dekoracije i još puno toga!

Srećan Uskrs žele ti BANKER radio i AS trgovina!