Zamislite ekipu superheroja. Samo što su umesto standardnih heroja u kostimima sa super moćima tu Gavrilo Princip, Mata Hari i Raspućin. I oni hoće da započnu rat. I tu je jedan čovek koji mora da ih spreči. Dodajte tu i sjajna glumačka imena i eto – dobili ste film “The King’s Men: Početak”.

Ako ste gledali “Kingsmen: Tajna služba” 2014. ili “Kingsmen: Zlatni krug” 2017. sada je prava prilika da saznate šta se desilo pre svega toga što ste gledali. Ako, pak, niste gledali, nema veze, ionako se priča o onome što je prethodilo događajima iz ta dva filma.

Ono što ne sme da se zaboravi je to da su na pomen nekih glumaca iz ovog filma, recimo Danijela Brila, Metjua Guda ili Harisa Dikinsona mlađe dame glasno uzdahnule, dok su se starije raznežile na ime glavnog glumca, a to je Ralf Fajns.

Dakle, dame će da uživaju svakako. A i muški će, jer je ipak akciona komedija.

Znači, idemo u Cine Grand da gledamo “The King’s Men: Početak”? Idemooo!

BANKER premijera je 17. januara u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu. Tokom radnih dana, počevši od 10. pa do 14. januara, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Javi se, pa da idemo zajedno u Cine Grand 17. januara, od 18h, da gledamo akcionu komediju “The King’s Men:Početak”.

I ne brini ništa, strogo vodimo računa o svim epidemiološkim merama.