Putovanje kroz vreme. Obožavani Herkul Poaro. Maestralni rad Agate Kristi. Imena kao što su genijalni Kenet Brana, Anet Bening, Tom Bejtman i Rasel Brend. Misterija, krimić, prizori koji oduzimaju dah. U tri reči – „Smrt na Nilu“.


Mi bismo rekli da tu nema više šta da se doda, apsolutno je jasno da novu verziju Agatinog klasika, sa ovakvim glumcima, svako mora da pogleda. Da se razumemo, Kenet Brana, čovek sa svim osvojenim nagradama koje postoje (ako vam je to merilo za gledanje filma) kao legendarni belgijski detektiv… Ajmo da gledamo film!

Banker premijera filma „Smrt na Nilu“ je već zakazana za 16. februar u 18h u Cinegrandu. Već su nas mnogi od vas zvali i pitali da li će ovaj film da bude na premijeri i evo, ispunjavamo vam želju!
Dakle, idemo! To smo rešili! A sada, detalji.
BANKER premijera je 16. februara u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu. Tokom radnih dana, počevši od 7. pa do 15. februara, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 018/522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).
Javi se, pa da idemo zajedno u Cine Grand 16. februara, od 18h, da gledamo legendarni film, u savremenoj varijanti, krimić “Smrt na Nilu”.
I ne brini ništa, strogo vodimo računa o svim epidemiološkim merama.