Vodimo vas na specijalnu projekciju filma “Crna udovica” u ponedeljak, 12. jula od 20h

Na ovaj Marvelov spektakl se zaista dugo čekalo. Ako nas pitate, i predugo. Ali tu je, Nataša iliti Crna Udovica i kaže da je, pre nego što je postala deo “Osvetnika”, proživela mnogo života. U ovom filmu upoznaćemo i njenu pravu porodicu. Spremni?

Ovakav Marvelov akcioni spektakl, špijunski triler, sa neverovatnim efektima, može da se gleda samo u specijalnoj Experience sali Cine Grand bioskopa, na najvećem platnu, sa laserskim projektorom i specijalnim ozvučenjem.

Zato, ne propustite još jednu BANKER PREMIJERU U BIOSKOPU CINE GRAND.

Kako do karata koje poklanjamo?

Tokom radnih dana pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv slušaocim da se prijave za BANKER premijeru ti odmah pozovi 069/3-983-983. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2). Javi nam se pa da idemo zajedno u ovu avanturu, da pogledamo “Crnu udovicu”.

Ako do sada niste išli u Cine Grand, krajnje je vreme. Najsavremeniji bioskop u ovom delu zemlje, platna su vrhunskog kvaliteta, Dolby ATMOS zvuk te jednostavno prenese u drugu, filmsku dimenziju. Nemoj da nam veruješ na reč, nego pođi sa nama na BANKER premijeru i uveri se. I ne brini, strogo poštujemo sve propisane epidemiološke mere.