Frižider vam se ispraznio a ne biste da gubite vreme na odlazak u trgovine? A sviđa vam se i kada su proizvodi povoljniji? Onda imamo pravu stvar za Vas.

BANKER radio i LOVO PROMET vam poklanjaju VAUČERE u vrednosti od 1000 dinara za ONLINE kupovinu na sajtu shop.lovopromet.rs.

Slušajte “Vladanje sa Vladom” tokom radnih dana (od 14h do 18h) kako biste ulovili Lovo promet proizvode.
Svake srede i svakog petka ćemo pokloniti po 1 vaučer u vrednosti od 1000 dinara slušaocu koji se na poziv voditelja prvi javi na broj BANKER radija i ponovi tačne nazive proizvoda!
Ulovi LOVO PROMET proizvod vam, povodom 30 godina postojanja, donosi LOVO PROMET Niš.

Na online šopu ove porodične firme, koja uspešno posluje od 1991. godine, možete naći širok asortiman smrznute ribe i proizvoda od ribe, brendirane proizvode i proizvode velikih svetskih kompanija čiji je LOVO PROMET generalni zastupnik, a po najpovoljnijim cenama. I što je najlepše, kupovinu možete izvršiti sa svog mobilnog telefona.

Slušaj BANKER radio i Vladanje, ulovi LOVO PROMET proizvod i osvoji poklon VAUČER od 1000 dinara!

Napomena: Dostava je besplatna isključivo za kupovinu čija je vrednost minimum 2.000 rsd.Za dostave čija je vrednost manja od 2.000 rsd, naplaćuje se dostava u iznosu od 200 rsd. Dostavu obavljaju samo na teritoriji grada Niša.