U nedelju, 28. aprila 2024. godine u 16 časova u Domu vojske očekuje vas predstava „Hokus pokus“.

Na čarobno putovanje kroz ovu predstavu vodi nas naš najnagrađivaniji mađioničar Igor Trifunov. Na sceni će mu se pridružiti i Žongler Filipino, Klovn Šašavko kao i Maksim Gladstajn iz Rusije.

Žongler Filipino je čovek sa skoro tri ruke koji će svojim komičnim nastupom od žongliranja napraviti pravu magiju! Kroz ulogu Bubblemana će se predstaviti Klovn Šašavko, a od njega možete očekivati carstvo magičnih balona od sapunice. Maxim Gladstajn će vas uvesti u čaroban svet misterioznog istoka njegovom tačkom sa lepezama koja je kombinacija virtuoznosti i elegancije! Maksim je internacionalni mađionicar koji je višestruko nagrađivan i svoju tačku izvodi širom sveta. „Hokus pokus“ je predstava za celu porodicu. Igora Trifunova obožavaju i deca i roditelji, a sa ovom potpuno novom tačkom Igor će predstavljati Srbiju na prvenstvu Evrope u magiji.

Zadivljujuću, jedinstvenu i magičnu predstavu „Hokus pokus“ moći ćete da gledate 28. aprila u Domu vojske dok se prodaja karata vrši na sajtu tickets.rs.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio jer ti baš mi poklanjamo karte da odeš na ovu predstavu!