Crtani film, u francuskoj produkciji, vam donosi novu avanturu pod nazivom „Nina i ježeva tajna“. Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac, priče o ježu koji otkriva svet. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Uz pomoć svog malog drugara i ježa, kreću u potragu za skrivenim blagom.

Film “Nina i ježeva tajna” gledamo na novoj BANKER premijeri, 24. aprila od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo avanturu male devojčice i njenih drugara.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 15. do 24. aprila. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

Zajedno sa Ninom, ježom i drugarima tražimo skriveno blago i bolji život i uživamo zajedno na novoj aprliskoj BANKER premijeri. Samo u bioskopima Cine Grand Delta planet i Vilin grad!