Za sve ljubitelje naučne fantastike, vreme je za novo uzbuđenje. Novi nastavak legendarnog filma “Planeta majmuna” dolazi kod nas pod nazivom „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“ stvarajući nove likove i novu eru. Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude.

Film “Nova planeta majmuna: Kraljevstvo” gledamo na novoj BANKER premijeri, 22. maja od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo borbu Cezara protiv svojih .

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 13. do 22. maja. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

Pratićemo Cezarovu avanturu, koji je više sličan ljudskoj vrsti nego svojoj, što mu donosi ogromne probleme. Uživamo zajedno na novoj majskoj BANKER premijeri. Samo u bioskopima Cine Grand Delta planet i Vilin grad!