Žene, majke, kraljice – one mogu sa osmehom, što muškarci ne bi ni u suzama!

Drage dame, hvala vam što ste to što jeste i što ste tu!

Sigurni smo da je svaka od vas nekome posebna, da bez vas kuća ne bi bila dom, pauza na poslu kao bez kafe, a dan bez bar jednog muškog uzdaha.

Život svake žene je dinamičan, ispunjen velikim ljubavima i tužnim gubicima, neverovatnim avanturama i teško izvojevanim pobedama. Šta žena sve može da podnese, proživi i preživi, o tome se pišu knjige i pevaju pesme. Nadamo se da je i vaš život lepa avantura i mi želimo da čujemo i prenesemo VAŠU priču.

Zato BANKER radio u saradnji sa Lilly drogerijama i 2024. godine povodom Dana žena, ponovo organizuje akciju NAJ ŽENA NIŠA!

Dame i gospodo, ako je vaša supruga, majka, tetka, sestra, devojka ili prijateljica NAJ ŽENA, ne dozvolite da njihove priče ostanu u senci. Prijavite ih za izbor NAJ ŽENE NIŠA! Izabraćemo najjače, najemotivnije, najiskrenije i najuzbudljivije priče i ispričati ih na BANKER radiju, a NAJ ŽENU ćemo i posebno nagraditi.

8. marta, na Dan žena, BANKER radio će joj pokloniti 35.000 dinara za kupovinu Lilly Drogerijama.

Vaše priče o posebnim damama u vašem životu, primamo do 6. marta. U petak, 8. marta, odabraćemo pobedničku priču i NAJ ŽENU NIŠA koju vodimo u Lilly drogerie da sebi kupi šta god poželi za ukupno 35.000 dinara! Nakon kupovine je častimo i relaks masažom u trajanju od sat vremena!

Izbor za NAJ ŽENU NIŠA na BANKER radiju donose vam Lilly Drogerie!

Kako možete nominovati za izbor NAJ ŽENA NIŠA?

Pozovi nas na 018/522-229 i spremi se da nam ispričaš njenu priču. Ako vam je lakše, nominaciju nam možete poslati i porukom na broj 069/3-983-983, ali obratite pažnju da ne izostavite sve detalje: vaše puno ime i prezime, puno ime i prezime osobe koju nominujete kao i tačan kontakt telefon nominovane osobe, uz opis o tome zbog čega ste izabrali da nominujete baš nju. Napominjemo da je važno da nas uverite zbog čega odabrana osoba zaslužuje da bude nominovana za titulu Naj žene Niša u 2024. godini.

– Nominacija će biti uvažena ukoliko se i nominovana osoba i osoba koja nominuje slože sa tim da fotografija, tekst i snimljeni audio materijal bude objavljen na društvenim mrežama i u programu BANKER radija. Nepotpune nominacije nećemo prihvatati.

Rok za prijavu:

Životne priče nam možete ispričati zaključno sa 6. martom 2024. godine.

Od svih potpunih nominacija BANKER zadržava pravo da odabere 20 najboljih, koje će biti emitovane na radiju i objavljene na društvenim mrežama našeg radija. Ukoliko je nominacija stigla samo u formi fotografije i teksta biće potrebno da osobu koja je nominovala snimimo putem telefona i da samostalno ispriča razloge za nominovanje.

Kako biramo pobednicu?

Tročlani žiri sastavljen od dva predstavnika BANKER radija, jednog predstavnika Lilly drogeria bira najbolju priču koja će biti nagrađena vaučerom za kupovinu u Lilly drogeriama sa uplaćenim sredstvima u iznosu od 35.000 dinara. Sredstva na kartici se ne mogu zameniti za novac.

Pobednica takmičenja prihvata da, nakon proglašenja, preuzme karticu u Lily drogeriji prilikom čega će biti obavljeno fotografisanje, snimanje video i audio materijala sa voditeljima BANKER radija koji će biti javno objavljeni na svim kanalima Naxi BANKER radija.