Po drugi put Naxi BANKER radio je uz pomoć Lilly drogeria organizovao izbor NAJ ŽENA NIŠA.

Tokom prethodnih dana na BANKER radiju ste imali prilike da čujete 20 sjajnih životnih priča nominovanih žena za prestižnu titulu NAJ ŽENA NIŠA u 2024. godini.

Sve priče koje smo emitovali na radiju su posebne i jedinstvene a naše hrabre žene su nam još jednom pokazale zašto su najbolje. Svaki od razgovora sa njima budio je u nama razna osećanja. Uvek spremne za ljubav ali i za borbu, one vole i štite.

Ali jedna, vredna, snažna i harizmatična žena nas je osvojila. Ona je hrabra, neumorna i nikad ne odustaje. Prva osoba sa invaliditetom koja je odbornik u Skupštini grada Niša. Od petnaeste godine se bori sa progresivnom mišićnom distrofijom, ali ne dozvoljava da je bolest sputa. Iako su joj rekli da šanse da postane majka ne postoje, ona je rodila sina Strahinju. Nepokolebljiva, iznela je trudnoću sa puno rizika i s ponosom ističe da je sin njen najveći uspeh. Pored raznih udruženja, stiže da se bavi i podizanjem svesti o osobama sa invaliditetom. Borba traje svakog dana, kako za sebe i svoje zdravlje, tako i za više ciljeve koje je sebi postavila. Po rečima našeg žirija, njena priča odražava sve vrednosti koje predstavlja praznik Dan žena.

Njeno ime je Jasmina Barać Perović!

Kada je Vlada pozvao da joj saopšti da je ona ta Naj žena Niša, njeno oduševljenje bilo je beskrajno.

Iznenađena i euforična sa našom Jelenom bila je u Lilly drogerie. Oduševljeno je birala poklone i tada smo još jednom dobili potvrdu – ona je Naj!

Jasmini smo zajedno sa Lilly drogerie poklonili vaučer u iznosu od 35.000 dinara koji je iskoristila u prodavnici Lilly drogerie u Somborskoj ulici. Po sopstvenoj želji ona je izabrala da od tog novca kupi po nešto svim ženama koje su nominovane u ovogodišnjoj akciji. Mi se nadamo da će makar vaučer za masažu koji smo joj poklonili potrošiti na sebe i verujemo da će pehar za Naj ženuNiša u 2024. godini sa ponosom držati u svom domu.

Još jednom da kažemo, SVE nominovane žene su naše heroine, sve su pobednice, sve su kao feniksi ustale iz svog pepela i jako nam je drago što delimo naš grad Niš sa njima.

Ovoga puta Jasmina je izbila na prvo mesto. I mi vam se klanjamo. Vi ste naše heroine i naša inspiracija i motivacija. HVALA VAM.

Hvalai Lilly Drogerie na tome što su omogućili da naš izbor za NAJ ŽENU NIŠA sprovedemo u delo!

Ostanite i dalje uz Naxi BANKER radio, pratite nas i slušajte… Jer ćemo vas ubrzo iznenaditi novim sjajnim akcijama i igrama!