“Hoću da je volim, brate, kad je pogledam da vidim da je samo moja!” Da li će tinejdžer, Relja Noveski, uspeti da smuva devojku u koju je zaljubljen do ludila?

Dok balansira između ljubavi i smrti, Relja pokušava da osvoji devojku koristeći čak i organizaciju bakine sahrane. Lavina događaja, emocija i nerazjašnjenih odnosa vodi nas kroz ovu toplu i melanholičnu ljubavnu komediju. Na krovovima i ulicama Beograda, Reljina priča budi u gledaocima sećanja na odrastanje, ljubav i tugovanje.

Film “Sunce mamino” gledamo na novoj BANKER premijeri, 21. februara od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo ljubavnu priču romantičnog sedamnaestogodišnjaka.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i prati BANKER društvene mreže svakog radnog dana od 12. do 21. februara. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 70 karata pozivom i 30 preko društvenih mreža (50 puta po dve).

Dođi na BANKER premijeru da se zajedno podsetimo kakve emocije u nama budi prva ljubav. Prenesi svima! Samo u bioskopima Cine Grand Delta planet i Vilin grad!