Volite dokumentarce, a volite i sport? Iako je za mnoge to samo šou, rvanje je za borce, a često i njihove porodice jedini izvor prihoda. „Čelična kandža“ je biografska sportska drama u kojoj će se mnogi od nas prepoznati. Radnja je zasnovana na životima čuvene porodice profesionalnih rvača (takozvanih kečera) Von Erih a glavni junak filma je Kevin Von Erih, najstariji sin familije.

Reditelj se uglavnom držao činjenica iz života braće Von Erih i njihovog dominantnog oca koji je svoju decu koristio kao sredstvo za postizanje profesionalne slave za koju je osećao da mu je nepravično uskraćena. U stvarnosti, priča o Von Erihovima bi mogla biti još strašnija od onoga što je predstavljeno u ovom filmu i to samo po sebi nešto govori.

Interesantnu, pomalo potresnu, ali i zanimljivu dramu „Čelična kandža“ gledamo na novoj BANKER premijeri, 27. marta od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu, da zajedno pratimo njihove avanture.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 18. do 27. marta. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, odmah pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

Uz komplikovan život i borbu za što bolji, “Čelična kandža”, uživamo zajedno na novoj martovskoj BANKER premijeri. Prenesi svima!