Uskrs je vreme slavlja, a ne brige. Dozvoli da mi brinemo o tvom frižideru! BANKER radio će napuniti tvoj frižider namirnicama iz AS trgovine u vrednosti od čak 30.000 dinara!

Sve što je potrebno, da pažljivo slušaš Naxi BANKER radio, da se prijaviš za igru “Natucaj pesme i osvoji punjenje frižidera” i da se pripremiš za muzički test pamćenja.

Kako se igramo i ko je pobednik?

Igramo se na Naxi BANKER radiju: od ponedeljka 22. do petka 26. aprila 2024. godine.

Pozivamo te telefonom i uključujemo u igru.

Za 30 sekundi pustićemo ti isečke 10 različitih domaćih pesama u nizu. Treba da ih zapamtiš i da „natucaš“ što više tačnih odgovora – ili imena izvođača ili nazive pesama.

Slušalac sa najvećim brojem tačnih odgovora pobeđuje!

* Ako je trenutni prvoplasirani imao, recimo, 5 tačnih odgovora, da biste ga nadmašili, potrebno je osvojiti 6 ili više tačnih odgovora.

* Ukoliko na kraju igre budemo imali dvoje ili više učesnika sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji je ranije učestvovao u igri.

Način prijavljivanja za igru „Natucaj pesme“

Pošalji nam SMS poruku ili Viber poruku na broj 069/3-983-983. U poruci nam napiši svoje ime, prezime i tekst „prijavljujem se za igru Natucaj pesme i osvoji punjenje frižidera“.

Svakog dana imaćemo 4 učesnika igre u programu, tako da će vas 20 imaće priliku da učestvuje. Prijavi se čim pre i možda baš tebe pozovemo da učestvuješ.

* BANKER radio zadržava pravo da nasumično odabere koje prijavljene slušaoce će pozvati da učestvuju u igri.

Šta ćete osvojiti?

Pobednik igre osvaja vaučer za kupovinu namirnica u AS trgovini u iznosu od čak 30.000 dinara!

Sada ti ostaje samo da nam pošalješ poruku kako bi se prijavio ili prijavila za učestvovanje u igri.

SREĆNO!

Hvala našim prijateljima iz AS trgovine koji su omogućili da pripremimo i realizujemo ovu sjajnu uskršnju akciju.

AS trgovina je lanac od 9 maloprodajnih objekata koji se nalaze u Nišu, baš u tvom komšiluku.

Kako nam se bliži Uskrs, u AS trgovini se kuvaju popusti! Potraži sjajne akcijske cene za tvoju Uskršnju trpezu i znaj da kupovinom možeš sakupljati markice uz pomoć kojih ćeš ostvariti pravo na čak -50% popusta na Rosmarino Lava Stone posuđe premijum kvaliteta.

Srećan Uskrs žele ti BANKER radio i AS trgovina!