Nakon puno godina, Vladanje sa Vladom i Štikliranje sa Jelenom prestaju da postoje!

Dogodio se transfer, od četvrtka 04. aprila će Vlada biti vaš domaćin u prvom jutarnjem programu u Nišu pod nazivom „Jutarnji show sa Vladom“, dok će vas Jelena svakog popodneva razveseljavati u svojoj novoj emisiji „Dobre vibracije sa Jelenom“!

Pored transfera smena, donosimo vam i bogatiji program koji će podići vaše radio iskustvo. Vlada će vas osvojiti svojim novim rubrikama u emisiji. Jedna od njih je „Muško ženski ugao“ koji će raditi zajedno sa Petrom Nešić. Zajedno će istraživati teme iz svakodnevnog života iz muške i ženske perspektive. Na „Niškoj kafi“ Vlada i njegovi gosti će vas odvesti na putovanje kroz različite teme uz šoljicu omiljene kafe. Kroz „5 iz Vladanja“ Vlada će ocenjivati događaje i ljude kako iz Niša tako i i iz celog sveta, a vi ćete imati priliku da mu pomognete u odluci koja odnosno čija priča zaslužuje peticu iz vladanja. Naravno, ne zaboravljamo ni legendarni „Sexy četvrtak“ koji ostaje rezervisan za najzabavniji segment nedelje. Sa ovim novim promenama Naxi BANKER radio će biti još uzbudljiviji i zabavniji nego pre!

Jelena će vas u emisiji „Dobre vibracije sa Jelenom“ provesti kroz čarobni svet „BANKER razglednice iz Niša“, gde će zajedno sa gostima istraživati sve čari i tajne grada Niša. Dok će u rubrici „Velike misli malih ljudi“ otvoriti vrata dečjim maštarijama i svetu igre i zabave. Jelena će takođe predstaviti „Vrhunac nedelje“, segment u kom će slušaoci deliti svoje najvažnije i najbolje trenutke nedelje!

„BANKER Džuboks“ je novi kviz u kom ćemo vas pitati skrivena pitanja iz tekstova pesama koje emitujemo na našem radiju a vi ćete pogađati koju smo vam pesmu pustili. Ovaj kviz će vas sigurno zabaviti i doneti nezaboravnu muzičku atmosferu kao i zanimljive nagrade.

Naše nove emsije kao i unapređenje programa obećavaju da će svaki trenutak proveden uz BANKER radio biti ispunjen raznolikošću, inspiracijom i zabavom. Pratite nas i uživajte u ovim uzbudljivim novitetima! Očekujte puno sjajnih sadržaja i pozitivne energije na vašem omiljenom Naxi BANKER radiju!

Podsećamo da nas u Nišu možete pratiti na frekvenciji 98,3 a u celom svetu preko interneta preko našeg sajta www.radiobanker.rs

Opusti se i uživaj – za lepši dan – pravi niški radio!