Ova godina nam nije donela mnogo lepih stvari, znate i sami. Mi, sa vašeg omiljenog radija, BANKER radija, odlučili smo da joj teramo inat i da na kraju godine istaknemo sve one pojedince, sve Nišlije, koji su je učinili lepšom i posebnijom i drugačijom.

Medicinsku sestru koja vam se našla kao najrođeniji. Vaspitača koji se o vašem detetu brine kao da je njegovo. Frizerku koja te sasluša dok ti pravi najmoderniju frizuru. Svi oni su u našim životima neprocenjivi i želimo da im pružimo pažnju kakvu i zaslužuju. Da ih istaknemo, da im pokažemo koliko su nam važni, oni koji sa osmehom i punog srca rade svoj posao. Želimo da svima pokažemo najbolje iz Niša.

A naš način da dokažemo kako i ova godina može da rodi heroje je specijalna kategorija, Heroj COVID godine. Neko za koga smatrate da je nesebično pomagao, na bilo koji način, tokom vanrednog stanja a i nakon njega.

Nišlije nominuju, Nišlije biraju. Nominujte najbolju vaspitačicu, nastavnika, medicinsku sestru, doktora, vozača, frizera, konobara, trenera, kozmetičara, majstora i heroja Covid godine. Pošaljite sve potrebne informacije (spisak je pri dnu ovog teksta), a nominacije primamo od 17. novembra do 7. decembra u podne.
Glasanje će se odvijati na sajtu radiobanker.rs i to od 10. do 21. decembra u ponoć. Plakete najboljim Nišlijama dodelićemo u danima nakon što prebrojimo glasove.

Nišlije nominuju, Nišlije biraju, Najbolje od Niša!

BANKER radio ti donosi Najbolje od Niša u 2020. uz pomoć kompanija: YUMIS Niš, MILK HOUSE Niš, LOVOPROMET Niš i LIDL! Hvala velikim ljudima iz pomenutih kompanija koje pokazuju ljubav prema našem Nišu!

Dragi sugrađani, mi smo spremni za vaše nominacije. Nominujte svoje favorite u ponuđenim kategorijama već sada!

Ukupan nagradni fond iznosi 110.000 dinara.

Šta poklanjamo najboljima?

Novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara i plaketu koja će svedočiti da je u 2020. godini odabran od strane Nišlija za najboljeg ili najbolju u svojoj kategoriji.

Nominacije primamo za sledeće kategorije:
 1. Najbolji vaspitač
 2. Najbolja medicinska sestra
 3. Najbolji lekar
 4. Najbolji učitelj / nastavnik / profesor
 5. Najbolji trener
 6. Najbolji vozač (taksija, autobusa…)
 7. Najbolji konobar
 8. Najbolji frizer
 9. Najbolji majstor
 10. Najbolji kozmetičar (možete da prijavite sve one koji se bave šminkanjem, manikirom, pedikirom…)
 11. Heroj COVID godine (možete da prijavite bilo koga za koga smatrate da je u 2020. godini učinio nešto nesebično i humano. Ovo je jedina kategorija u kojoj je moguće prijaviti nekog iz prethodnih kategorija.)
Kako da nominujete?

Potrebno je da nam pošaljete fotografiju osobe koju nominujete, njeno ime, prezime, broj telefona i da napišete gde radi.

Napišite nam i zbog čega nominujete tu osobu.

Pošaljite nam i svoje podatke i vaš kontakt telefon.

Važna napomena: Osoba koju želite da nominujete mora da živi i radi na teritoriji Grada Niša.

Gde šaljete nominacije?

Nominacije nam šaljite u inboks Facebook  strane BANKER radija ili na mejl najboljeodnisa@radiobanker.rs

Rokovi:

Nominacije primamo – do 7. decembra 2020. u podne

Nišlije glasaju –  od 10. do 21. decembra 2020. godine, u podne.

Ovo je drugi put kako BANKER radio organizuje izbor „Najbolje od Niša“. Pogledajte kako je protekla dodela plaketa i novčanih nagrada prošle godine.