Koliko zaista osećaš letnju vrućinu, a koliko umeš da proceniš toplotu? Gledaš svoju kockicu leda u čaši u kafiću i verovatno misliš: kako se brzo topi? E, tu je naš izazov, a ako imaš oko da oceniš, možda se baš ti rashladiš ovog leta na moru!

Bankerov LEDENI IZAZOV počinje u subotu 13. avgusta.

Na trgu kod Kalče, blizu spomenika Stevanu Sremcu, tačno u podne postavićemo ledenu kocku veličine jednog kubnog metra, da svi vide. Prošetaj, napravi selfi pored ledene kocke. Stavi #ledeniizazov22 i na Instagramu ili Fejsbuku uz selfi napiši nam svoju prognozu kada misliš da će se cela otopiti.

Budite što precizniji jer to povećava šansu da pobedite.
Na primer, napišite: „Cenim da će se kocka otopiti u nedelju 14. avgusta u 14:35“.

Možeš da se slikaš s kockom samo do 22.00 u subotu uveče, a primamo sve pokušaje do 23:59 istog dana. Kocka ostaje da se topi, a mi čekamo i pratimo ko je bio najbolji u pogađanju jer nju ili njega čeka fantastična nagrada:

Letovanje za 4 osobe u Grčkoj!

Pravila igre Ledeni izazov

  1. Selfi sa ledenom kockom, haštagom #ledeniizazov22 i prognozom (datum, sat i minut) treba objaviti na ličnom Fejsbuk ili Instagram profilu. Drugačije vrste prijava nećemo uvažiti.
  2. Na vašem Facebook profilu objava mora biti javna (public) kako bismo mogli da je vidimo, inače je nećemo uzimati u obzir.
  3. Vaš Instagram profil mora biti otključan kako bismo mogli da vidimo objavu, inače nismo u obavezi da je naknadno uvažimo.
  4. Dozvoljena je jedna prognoza po profilu. Ukoliko neko napiše više prognoza važiće se samo prvi pokušaj.
  5. Učešće ostvaruju oni koji su prognozu napisali u subotu, 13. avgusta, u periodu od 12:00 do 23:59.

Važne napomene

Ukoliko se već u subotu u bilo kom momentu kocka otopi više od 50%, organizator igre (Banker radio) zadržava pravo da prekine dalje prognoziranje.

Ukoliko bude više učesnika sa potpuno tačnom prognozom pobednik će biti onaj ko je to uradio prvi.

Ukoliko ne bude potpuno tačne prognoze (u minut) a bude više učesnika koji su ostavili najpribližniju prognozu (bilo da je prognoza u plusu ili minusu), pobednik će biti onaj ko je napribližniju prognozu ostavio prvi.

Nagrada je letovanje aranžman za četiri osobe u četvorokrevetnom studiju (jedan francuski i dva single ležaja) u Stavrosu u Grčkoj. Aranžman važi isključivo za period od 31.8. do 10.9. i podrazumeva autobuski prevoz i smeštaj. Više detalja o aranžmanu možete pogledati na linku.

Prijatelji Ledenog izazova

Kompanija Milk House Niš je najveća mlekara u našem gradu. Prepoznatljivi su po sjajnom planinskom jogurtu i probio jogurtu koji su savršeni za započinjanje svakog dana. Ono što ih karakteriše je da su svi njihovi mlečni proizvodi bez glutena!

Kompanija YUMIS Niš je jedna od vodećih kompanija u Nišu. Iz Yumisa izdvajaju Popcorn iskokane kokice i  Popcorn kokice za mikrotalasnu kao savršene grickalice za svaku priliku.

A mi sa BANKER radija smo zahvalni na tome što su ove dve niške kompanije zajedno sa nama spremne da zajedno pošaljemo na more pobednike igre LEDENI IZAZOV!

Srećno!